L A M A T   N u m e r o l o g i a koti.mbnet.fi/lamat/numerologia/tulkinta/ Julkkis  

Julkkikset: Ville Valo | Stefan Lindfors | Sara la Fountain | Vivi Avellan

LASKE OMA
NUMEROLOGINEN LUKUSI!


 Ville Valo

VILLE VALO ON MAAILMAN VALLOITTANUT MUSIIKINTEKIJÄ JA LAULAJA.

Elämänopetus numero 2 Ville Valo on elämänopetuksen numero 2, joka on suhteiden numero. Hänen elämänopetuksen numeronsa sisältää mestarinumeron, jonka kautta hän toimii esikuvana ja opettajana muille ihmisille. Hänen hieman etäinen ulkokuorensa sisällä sykkii ystävällinen ja humaani sydän.

Numerologisen vuoden teemoihin kuulu energinen toiminta ja parisuhde. Tuleva vuosi tukee taiteellista luovuutta, joka tulee jatkumaan pidemmän ajan teemana.

Haasteiksi tälle numerologiselle vuodelle voi olla liiallinen työkeskeisyys, mutta luovuus vie häntä eteenpäin kaikesta huolimatta ja sen voi muutkin hänestä nähdä. Parisuhde ja samalla myös yksin oleminen ovat haasteita, joita hän tulee kohtaamaan.

TIESITKÖ, ETTÄ VILLE VALO ON ASTROLOGISELTA AURINKOMERKILTÄÄN MAAILMANVALLOITTAJA JOUSIMIES JA HÄNEN MAYA-MERKKI ON VALKOINEN KRISTALLI PEILI?


 Stefan Lindfors

STEFAN LINDFORS ON SUOMALAINEN MUOTOILUN AMMATTILAINEN.

Elämänopetus numero 8 Stefan Lindfors on elämänopetuksen numero 8, joka mahdollistaa useiden samanaikaisten projektien eteenpäin vetämisen. Hän on henkilö, joka suuntaa uusiin haasteisiin edellisten valmistuttua. Muiden mielestä hän on aikaansaava omissa hankkeissaan.

Numerologisen vuoden teemoihin kuulu energinen toiminta ja annettuihin haasteisiin vastaaminen. Pidemmän ajanjakson teema tukee taiteellista luovuutta.

Tämän numerologisen vuoden haaste voi olla liiallinen työskentely. Tulevalle numerologiselle vuodelle on odotettavissa lisää pehmeyttää ja taiteellista avautumista.

TIESITKÖ, ETTÄ STEFAN LINDFORS ON ASTROLOGISELTA AURINKOMERKILTÄÄN AISTILLINEN HÄRKÄ JA HÄNEN MAYA-MERKKI ON PUNAINEN SÄHKÖINEN KÄÄRME?


 Sara la Fountain

SARA LA FOUNTAIN ON MENESTYNYT TV-KOKKI, JONKA HALU JA KYKY MENNÄ ETEENPÄIN ON TULLUT SUOMALAISILLE TUTUKSI.

Elämänopetus numero 9 Sara la Fountainin elämänopetuksen numero on 9, joka omaa laajan kyvyn mukautua vallitseviin elämäntilanteisiin. Menestyessään elämässään hän tekee sen tyylillä ja välttää pinnallisuutta sekä liiallista hakeutumista julkisuuden valokeilaan. Tämän johdosta hänen yksityiselämäänsä ei tulla repostelemaan lehtien palstoilla.

Meneillään oleva numerologinen vuosi on toiminnan täytteistä. Se mihin hän omat energiansa käyttää, on hänen itsensä päätettävissä. Muut eivät tule vaikuttamaan hänen elämänsä suuntaa.

Tämä vuoden haaste on oppia uutta tulevaisuuden varalle ja kyky selviytyä itsenäisesti tominnan ja muutoksen keskellä. Tulevana numerologisena vuonna aktiivisuutta on luvassa tätäkin vuotta enemmän. Onnea ja ohjausta tulevalle vuodelle keväästä lähtien!

TIESITKÖ, ETTÄ SARA LA FOUNTAIN ON ASTROLOGISELTA AURINKOMERKILTÄÄN AISTILLINEN HÄRKÄ JA HÄNEN MAYA-MERKKI ON PUNAINEN SPEKTRAALI KUU?


 Vivi Avellan

VIVI AVELLAN ON TUTTU TELEVISIOKASVO. HÄN ON OSALLISTUNUT MYÖS POLITIIKKAAN ASETTUMALLA KUNNALLISVAALIEHDOKKAAKSI.

Elämänopetus numero 6 Vivi Avellanin elämänopetuksen numero on 6, joka osallistuu yhteiskunnallisiin asioihin toimien vastuunkantajana. Hänen taipumuksensa johtavat hänet tehtäviin, joissa harmonia ja yhteisvastuu tulevat esille. Ihmissuhteissaan hän on sovitteleva.

Meneillään oleva numerologinen vuosi tuo tuloksia oman elämän tavoitteiden hahmottamiseen ja toteuttamiseen. Näistä juuri elämänopetuksen numero 6 saakin parhaiten tukea juuri nyt.

Tämä vuoden haaste on huomioida omat tarpeet. Lataamalla omat akut, voi toimia myös muiden hyväksi parhaalla mahdollisella tavalla. Ympäristön tuki on tärkeää juuri nyt.

TIESITKÖ, ETTÄ VIVI AVELLAN ON ASTROLOGISELTA AURINKOMERKILTÄÄN KOMMUNIKOIVA KAKSONEN JA HÄNEN MAYA-MERKKI ON SININEN SPEKTRAALI APINA?Sivun alkuun
Numerologia
 JOHDANTO
 NUMEROT
 TULKINTA
 AIKAKAUDET
 TERVEYSNUMERO
 JATKOKURSSI
 NUMEROLOGISET
   JULKKIKSET
 JULKKISTULKINNAT
 NUMEROLOGISET
   TULKINNAT
 LEHTIARTIKKELI
   NUMEROLOGIASTA


Maya
 MAYA-ASTROLOGIA
 VUOSI 2012


 HOME
spacer