L A M A T   N u m e r o l o g i a koti.mbnet.fi/lamat/numerologia Lehtiartikkelit  

  Numerologian lehtiartikkelit

  Numerologia (21.3.2001)
  

 
Torsti AnttiNumerologiassa tutkitaan ihmisen nimen ja syntymäajan ja niissä esiintyvien numeroiden vaikutuksia persoonaan ja luonteeseen. Syntymäajan ja nimen kirjaimien perusteella ihmiselle voidaan laskea tunnuslukuja, jotka kuvaavat eri persoonallisuustyyppejä.

– Tämän lisäksi numerologian avulla voidaan kertoa myös millaista aikaa ihminen parhaillaan elää, kertoo helsinkiläinen numerologi Torsti Antti.

Numerologia perustuu ajatukseen, että eri luvuilla on eri henki ja merkitys. Antti kertoo, että numerologisen ajattelun mukaan aika kulkee yhdeksän vuoden jaksoissa, ja jokainen vuosi on erilainen.

LISÄÄ ANTTI TORSTIN JA LAURI GRÖHNIN HAASTATTELUA NUMEROLOGIASTA ....

  Kryon - viestejä numerologiasta (2.9.2002)
  

 
Me lupasimme puhua numerologiasta, yhdestä vanhimmista tieteistä planeetalla. Puhumme hyvin lyhyesti. Jopa kaikkein monimutkaisimmalla numerologialla on taipumus keskittyä teidän lineaarisuudessanne oleviin lukuihin, jotka voitte nähdä 4D:ssä. Teillä on taipumus työskennellä ykkösten ja yhdeksikköjen välillä olevien lukujen sekä niihin liittyvien järjestelmien kanssa. On aika ottaa mukaan kolme "lukua", joita ette voi nähdä. Aivan kuten DNA:n kohdalla, nämä toiset muokkaavat tai resonoivat niitä, joita voitte nähdä.
Tämä saattaa näyttää hyvin omituiselta, kun kerromme teille, että teidän järjestelmässänne on kolme lukua lisää, joilla ei ole lukuarvoa, mutta niin se vain on. Selvyyden vuoksi, se on sama asia kuin kysyisit joltain, "Mikä luku on sininen väri?" Saisit hyvin merkillisen vastauksen, "Mitä sinä tarkoitat? Väreillä ei ole järjestystä. Ne ovat vain värejä. Sen sijaan niillä on nimet." Niin se on, silti niillä on energia, ja ne yhdistyvät, ja ne ovat osa järjestelmää. Ajattele siis näitä uusia lukuja tällä tavoin. Me haluamme paljastaa kolme moniulotteista lukua, jotka muokkaavat niitä, joita nykyisin käytät.
Yhdeksikön jälkeen tulee kolme lukua lisää, eivätkä ne ole nollia. Jokaisella on symboli [pyhää geometriaa] ja nimi. Jos todella haluat nopeuttaa ymmärrystäsi, sinun pitäisi sisällyttää ne toiseen yhdeksikköön. Ne muokkaavat ensimmäistä yhdeksikköä, joten ne muuttavat järjestelmän energiaa.
LISÄÄ KRYON KANAVOINNISTA AIHEESTA NUMEROLOGIA ....

  Pia Vuorela - porvoolainen numerologi (19.6.2004)
  

 
Vuorela Pia

Gladys Lobos on numerologi Pia Vuorelan numerologisen tietämisen suuri äiti. Pian ja Gladyksen kohtaaminen numerologian kautta on avannut uuden maailman tulkita ja selvittää nimen ja syntymäajan takana olevien värähteiden syvempi merkitys.

Numerologilla käynti usein selvittää elämäntilanteiden muutosten syitä ja miksi olen juuri sellainen kuin sillä hetkellä tunnen olevani. Luonnollisesti edelliseen kuuluvat myös ihmissuhteisiin liittyvät asiat kuten keskinäinen yhteensopivuus ja kumppanin mahdollisuudet täydentää pariaan keskinäisessä kanssakäymisessään.

Numerologin yhteystiedot: Pia Vuorela
Puhelin 041-574 5135

  Vuokko Pälikkö - espoolainen numerologi (22.5.2005)
  

 

Vuokko Pälikkö on numerologi, joka on tuonut numerologista tietoa suomalaisille jo yli kymmenen vuoden ajan. Vuokon numerologinen tulkinta avaa oman elämän tilanteisiin liittyvää teemaa, johon vaikuttaa vuoden ajan vuosienergia ja lyhyemmän ajan teemaan vaikuttava kuukausienergia.

Ihmissuhde- ja työelämän tilanteisiin liittyvät asiat avautuvat numerologiatulkinnan kautta.

ReimariNumerologian apuvälineenä Vuokko käyttää kehittämiä Reimareita. Reimarien avulla tutustutaan numerologisiin teemoihin lisäämällä numerologiseen tulkintaan aika ja paikka.

LISÄÄ VUOKKO PÄLIKÖN NUMEROLOGIASTA ....

Sivun alkuun
Numerologia
 JOHDANTO
 NUMEROT
 TULKINTA
 AIKAKAUDET
 TERVEYSNUMERO
 JATKOKURSSI
 NUMEROLOGISET
   JULKKIKSET
 JULKKISTULKINNAT
 NUMEROLOGISET
   TULKINNAT
 LEHTIARTIKKELI
   NUMEROLOGIASTA


Maya
 MAYA-ASTROLOGIA
 VUOSI 2012


 HOME
spacer