MAYA-ASTROLOGIA NUMEROLOGIA
 


UUSI AIKAKAUSI


MAYOJEN PYHÄ TUN-KALENTERI

MAYOJEN PYHÄ TZOLKIN-KALENTERI

MAYA-KULTTUURI

VUOSI 2012 - UUSI AIKAKAUSI

MAYOJEN PROFETIA


13 KUUN KALENTERI - UNILOITSU (ENGLANNIKSI DREAM SPELL)

13 kuun kalenteri perustuu mayojen kehittämään tzolkin-kalenteriin. Siinä yhdistyy auringon kierto ja tzokin-päivien merkit vuosikalenterin muotoon. Kuten luonnon rytmeissä, kuu-kalenteri perustuu kuun kiertoon. 13 kuun kalenterissa nimensä mukaisesti on 13 kuukautta. Kunkin kuun pituus on 28 vuorokautta, muodostaen vuoden pituudeksi 364 päiää. Kalenterissa on yksi täydentävä päivä, vihreä päivä, joka on yhteinen juhlapäivä (Out of time).

13 yhtäpitkän kuukauden merkitys meille on tahdistua luonnolliseen rytmiin. Seuraamalla juliaaniseen kalenteriin perustuvaa gregoriaanista kalenteria, olemme siirtyneet pois luonnon 13:20 rytmistä 12:60 rytmiin. 12 kuukauden ja 60 minuutin rytmi siirtää sisäisen huomion ulkoiseen ja tämän kautta olemme unohtaneet yhteyden äitimaahan.

Käyttämällä 13 kuun kalenteria joko gregoriaanisen kalenterin rinnalla tai ainoana ajan näyttäjänä, olet askel lähempänä luonnon rytmiä. Aika ei tämän jälkeen vain ota sinulta ja ole vihollisesi vaan siitä tulee ystäväsi. Tahdistumalla luonnolliseen rytmiin olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja voit heittää kiireen sikseen. Tämän voit tehdä vain sinä itse, sitä ei voi tehdä sinulle kenenkään puolesta.

Kalenterin on kehittänyt José Argüelles yhdessä vaimonsa Lloydinen kanssa. Argüellesit ovat antaneet paljon kalenterin kehittämiseen ja sitä kautta meille kaikille. 13 kuun kalenteri on ensimmäinen askeleesi kohti harmoniaa ja hyvää oloa. Tämän olotilan vallitessa voit vapauttaa sisäisen luovuutesi täyteen loistoonsa. Se mikä sinusta on tarpeellista tehdä myös tulee tehdyksi. Elämä itsessään näyttäytyy tärkeänä ja ainutlaatuisena, jolloin muistat myös oman osasi tässä suuressa kokonaisuudessa. Sinulla on paljon annettaa elämälle, sillä elämä olet sinä itse.

13 kuun kalenteria kutsutaan myös rauhankalenteriksi, jonka tavoitteena on edesauttaa ihmisten pääsyä luonnollisen rytmin kautta tietoisuuteen omasta tehtävästä maapallon hyväksi. Olkaamme tietoisia tästä mahdollisuudesta!

Lue aiheesta lisää:


  NICHOLAS ROERICH, PAX CULTURA-LIIKKEEN PERUSTAJA

  13 KUUN KALENTERIN RAUHANLIIKE

  JOSE ARGUELLES - 13 KUUN KALENTERIN KEHITTÄJÄ

  MAJOR JENKINS - VUOSI 2012 JA MAYOJEN PROFETIA

  CARL JOHAN CALLEMAN - TUN-KALENTERIN MYSTEERIT

  MAYA-ASTROLOGIA - 20 MERKKIÄ, 13 SOINTUA JA AALTOJAKSO

  MAYA-ASTROLOGINEN MAYA-MERKKIEN JA -SOINTUJEN TULKINTA

  VENUS, KUU, AURINKO, LINNUNRATA

  AJANLASKU JA SEN HISTORIA


  MAYA-TIETOUTTA

  UUSI AIKAKAUSI

  Tzolkin

  Vuosi 2012


  TIETOA KALENTERISTA

  Neuvon ja opastan Tzolkinin sekä 13 Kuun-kalenterin käytössä.
  Anneli Leivo
  Puh 040 5444551

  Nyt uutta: Sateenkaari-tzolkin Ajanlaadun & Rytmin TAHDISTIN, 260 suuntaa-antavaa lausetta